4.9
4.9 out of 5 stars (based on 16 reviews)

Voor verzorgende, ontspannende en cosmetische gezichts-, acne, lichaams- en voetbehandelingen. Zorgzaamheid, welzijn en betrokkenheid bij klanten staan bij mij centraal! Mijn voornaamste doel is de conditie van uw huid te verbeteren en te behouden. Afhankelijk van uw huidtype en voorkeur gebruik ik Oosterse producten van Shahnaz of Westerse producten van Neoderma. Deze producten zijn gebaseerd op plantaardige ingrediënten.

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialist en heb erkende opleidingen gevolgd in Nederland en India. Ik ben in het bezit van een acne-specialisatie waardoor de behandelingen (gedeeltelijk) binnen de vergoeding vallen van zorgverzekeraars. Ik heb tevens jaren ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis.

Wilt u een vraag stellen of een afspraak maken? U kunt contact opnemen via WhatsApp of bellen op 06 – 195 78 488. Behandelingen uitsluitend op afspraak, ook in het weekend. Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders wordt de behandeling alsnog in rekening gebracht.

Adres: Stavangerstraat 32, 2548 JS Den Haag. Gratis parkeren in de straat.
Bereikbaar met openbaar vervoer: Bus 37 of Tram 16, halte Hogeveld, ±10 minuten lopen.

Salon
Salon
Neoderma training
Diploma’s
November 21, 2019

Ik heb hier de beste service gekregen. Ik heb een erg goede evaring gehad. Ik kom nu a 2 jaar hier en ik ben nog steeds even tevreden als eerst! Echt een aanrader!

Reena
October 8, 2019

Zeer fijne, keurige en effectieve behandelingen. Ik kom er voor huid onzuiverheden en ik kijk altijd uit naar de volgende behandeling.

Danique
September 12, 2019

Al een paar keer bij Seema geweest voor een gezichtsbehandeling, pedicure en hoofdmassage en zeer tevreden.

Seema is een kundige, vriendelijke en spontane vrouw die staat voor kwaliteit. Per behandeling neemt ze echt de tijd.

Ze staat graag voor je klaar!

Shirley


Schrijf zelf een review hier.

KVK-nummer 57914230 – Privacy Policy

Scroll to Top