4.9
4.9 out of 5 stars (based on 16 reviews)

Voor verzorgende, ontspannende en cosmetische gezichts-, acne, lichaams- en voetbehandelingen. Zorgzaamheid, welzijn en betrokkenheid bij klanten staan bij mij centraal! Mijn voornaamste doel is de conditie van uw huid te verbeteren en te behouden. Afhankelijk van uw huidtype en voorkeur gebruik ik Oosterse producten van Shahnaz of Westerse producten van Neoderma. Deze producten zijn gebaseerd op plantaardige ingrediënten.

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialist en heb erkende opleidingen gevolgd in Nederland en India. Ik ben in het bezit van een acne-specialisatie waardoor de behandelingen (gedeeltelijk) binnen de vergoeding vallen van zorgverzekeraars. Ik heb tevens jaren ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis.

Wilt u een vraag stellen of een afspraak maken? U kunt contact opnemen via WhatsApp of bellen op 06 – 195 78 488. Behandelingen uitsluitend op afspraak, ook in het weekend. Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders wordt de behandeling alsnog in rekening gebracht.

Adres: Stavangerstraat 32, 2548 JS Den Haag. Gratis parkeren in de straat.
Bereikbaar met openbaar vervoer: Bus 37 of Tram 16, halte Hogeveld, ±10 minuten lopen.

Salon
Salon
Neoderma training
Diploma’s
May 13, 2019

Zeer tevreden over de behandeling.

Henriette
May 7, 2019

Ik kom sinds een paar maanden bij Seema en wat een verademing! Nu een aantal ontspanningsmassages gehad en pedicure-behandeling. Echt geweldig! Heel kundig, heel ontspannen, fijne ruimte! Echt heel fijn! En veel minder last nu van vastzittende schouders en nek! Heerlijk!

Jacqueline Antonissen
May 2, 2019

Ik ben tevreden over de acne en bio-peeling behandelingen die Seema geeft. Met veel zorg en aandacht! Daarnaast verwent ze je (nadat ze een masker heeft aangebracht) met een hoofd-, nek-, schouders- en voetenmassage! Heerlijk!!!

Surekha


Schrijf zelf een review hier.

KVK-nummer 57914230 – Privacy Policy

Scroll to Top