4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 16 reviews)

Voor verzorgende, ontspannende en cosmetische gezichts-, acne, lichaams- en voetbehandelingen. Zorgzaamheid, welzijn en betrokkenheid bij klanten staan bij mij centraal! Mijn voornaamste doel is de conditie van uw huid te verbeteren en te behouden. Afhankelijk van uw huidtype en voorkeur gebruik ik Oosterse producten van Shahnaz of Westerse producten van Neoderma. Deze producten zijn gebaseerd op plantaardige ingrediënten.

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialist en heb erkende opleidingen gevolgd in Nederland en India. Ik ben in het bezit van een acne-specialisatie waardoor de behandelingen (gedeeltelijk) binnen de vergoeding vallen van zorgverzekeraars. Ik heb tevens jaren ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis.

Wilt u een vraag stellen of een afspraak maken? U kunt contact opnemen via WhatsApp of bellen op 06 – 195 78 488. Behandelingen uitsluitend op afspraak, ook in het weekend. Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders wordt de behandeling alsnog in rekening gebracht.

Adres: Stavangerstraat 32, 2548 JS Den Haag. Gratis parkeren in de straat.
Bereikbaar met openbaar vervoer: Bus 37 of Tram 16, halte Hogeveld, ±10 minuten lopen.

Salon
Salon
Neoderma training
Diploma’s
Rated 5.0 out of 5
May 2, 2019

Ik ben een tevreden vaste klant van Seema en ga al jaren met plezier en goed gevoel voor een behandeling. Ik word altijd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. Ik ben erg tevreden over de gezichtsbehandeling die ik al jaren door Seema laat behandelen. Voor het eerst een rug, nek, schouder en hoofdmassage gehad en wat was dat ontspannen! Zeker een aanrader..! Seema geeft en neemt de tijd om goed naar de behoefte van de klant te luisteren en geeft advies. Ik raad iedereen dan ook aan om langs schoonheidssalon Radiance te gaan.

Priyanka Mohey
Rated 5.0 out of 5
July 26, 2018

Seema is zeer klantvriendelijk en een hele leuke spontane vrouw die alle tijd voor je neemt. Ik kom maandelijks bij haar langs voor een acnebehandeling ben er altijd heel tevreden over. Ik raad schoonheidssalon Radiance u zeker aan!

Megan
Rated 4.0 out of 5
April 15, 2018

Vakvrouw en zeer betrokken bij haar klanten. Heb een fijne behandeling gehad.

Sharmila


Schrijf zelf een review hier.

KVK-nummer 57914230 – Privacy Policy

Scroll to Top