4.9
Rated 4.9 out of 5
4.9 out of 5 stars (based on 16 reviews)

Voor verzorgende, ontspannende en cosmetische gezichts-, acne, lichaams- en voetbehandelingen. Zorgzaamheid, welzijn en betrokkenheid bij klanten staan bij mij centraal! Mijn voornaamste doel is de conditie van uw huid te verbeteren en te behouden. Afhankelijk van uw huidtype en voorkeur gebruik ik Oosterse producten van Shahnaz of Westerse producten van Neoderma. Deze producten zijn gebaseerd op plantaardige ingrediënten.

Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialist en heb erkende opleidingen gevolgd in Nederland en India. Ik ben in het bezit van een acne-specialisatie waardoor de behandelingen (gedeeltelijk) binnen de vergoeding vallen van zorgverzekeraars. Ik heb tevens jaren ervaring als verpleegkundige in het ziekenhuis.

Wilt u een vraag stellen of een afspraak maken? U kunt contact opnemen via WhatsApp of bellen op 06 – 195 78 488. Behandelingen uitsluitend op afspraak, ook in het weekend. Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders wordt de behandeling alsnog in rekening gebracht.

Adres: Stavangerstraat 32, 2548 JS Den Haag. Gratis parkeren in de straat.
Bereikbaar met openbaar vervoer: Bus 37 of Tram 16, halte Hogeveld, ±10 minuten lopen.

Salon
Salon
Neoderma training
Diploma’s
Rated 5.0 out of 5
April 8, 2018

Ik heb bij Seema een uitgebreide gezichtsbehandeling laten doen. Seema neemt echt de tijd voor je en daardoor is de behandeling nog ontspannender! De producten die ze gebruikt vond ik erg fijn. Ik ben zeer goed geholpen en zou zeker terug komen!

Jillian
Rated 5.0 out of 5
April 3, 2018

Seema is een schoonheidsspecialiste die de tijd neemt voor haar klanten. Ze werkt met gevoel en dat zie je terug in het resultaat. Ze doet haar werk met passie en precisie. Als je bij haar bent geweest, wil je nooit meer een ander!

Anjani Nirmalsingh
Rated 5.0 out of 5
April 3, 2018

Ik ben met respect en klantvriendelijkheid ontvangen. Ben erg tevreden over de biopeeling behandeling, met een intensieve dieptereiniging. Seema geeft en neemt de tijd om goed naar de behoefte van de klant te luisteren, met een spectaculair resultaat. Schoonheidssalon Radiance, is zeker een aanrader voor iedereen.

Sofia Noreen


Schrijf zelf een review hier.

KVK-nummer 57914230 – Privacy Policy

Scroll to Top